“Етър” и ЦБА пускат клубни карти за “виолетовите” фенове

Публикувано във в-к „Янтра ДНЕС“ на 22-12-2011

Клиентски карти “Фенклуб” пускат за феновете на великотърновския “Етър” съвместно търговската верига ЦБА и футболният клуб. Очаква се картите да се появят още в дните преди коледните празници.
Става въпрос за клубни карти точно като съществуващите вече стандартни карти на ЦБА за пазаруване, с които могат да се натрупват отстъпки. Картите ще са безплатни и ще могат да се намерят в големите търговски обекти на ЦБА. Отстъпките с тях ще растат и могат да стигат до 5 %, като ще се получава отстъпка до 30 % от атрактивни стоки. Новото обаче е, че с част от печалбата ще бъде финансиран футболният клуб. Картите са изработени по примера на вече съществуващите такива за ФК “Берое” (Стара Загора). Те са изработени в стилен виолетов дизайн с емблемата на “Етър” и на ЦБА, а слоганът им е: “един е отборът ­ ПФК “Етър”, едни са магазините”. Картите ще бъдат валидни в супермаркетите на “ЦБА Търговия” ЕООД, “ЦБА Франчайз” ЕООД и “ЦБА Франчайз ЮГ” ООД от търговската мрежа.
Регистрирането на картата става с попълване на заявление от клиента във всеки един супермаркет или на интернет страницата www.cbaamg.com.
Важно е да се знае, че всеки може да си прехвърли и стандартната клубна карта ЦБА в нова карта “Фенклуб”, като е достатъчно да подаде молба по образец и да плати символичната сума от 50 стотинки. Натрупаните отстъпки от старата карта ще бъдат прехвърлени в новата.
“Наличните суми и отстъпки се запазват изцяло, нашите привърженици няма да загубят абсолютно нищо. Разликата е, че с част от печалбата на ЦБА ще бъде спонсориран футболният клуб. С нея феновете могат да покажат привързаността си към “Етър” и желанието да помагат на клуба. Картите вече са готови, очаква се да бъдат изработени и плакатите и флайерите, за да бъдат пуснати в мрежата”, съобщи прокуристът на футболния клуб Стефан Атанасов.
От своя страна от клуба ще направят всичко възможно да върнат жеста на привържениците си. Новите билети напролет ще бъдат заедно с флайери на картата, а ще се помисли по възможността клубът да направи бонус в билетите за мачовете за притежателите на клубните карти “Фенклуб”.
Анатоли ПЕТРОВ