Осветиха Логистичния Център на “ЦБА Асет Мениджмънт” АД

Публикувано във в-к „Янтра ДНЕС“ на 30-01-2012

Отец Йоан Димитров отслужи водосвет за здраве и успехи на логистичния център на “ЦБА Асет Мениджмънт” на 27 януари. В началото на миналата седмица централният офис на “ЦБА АМ” АД се премести от “Търговски парк Велико Търново” на два нови етажа в Логистичния център в Дебелец.

Централният логистичен център за Северна България на “ЦБА АМ” край Дебелец е най-мащабният за региона с най-крупната инвестиция от 9 млн. лева. Той е върху 11 декара собствен терен и има 5900 кв.м складови площи и 1000 кв.м офисни помещения. Модерната складова база е с 18 рампи, две от които са за охладени и замразени стоки. Хладилните площи са 700 кв. метра. Халетата имат капацитет за 7911 палетоместа, а полезната височина за съхранение на стоките е 10 метра. Обектът стигна до финала на конкурса “Сграда на годината 2011”.
Логистичният ценър на “ЦБА АМ” АД в Дебелец е върху 11 декара. Проектът е най-мащабният за региона с най-крупната инвестиция.
В логистичния център производители от цялата страна ще доставят стоките си, които ще бъдат подготвени и доставени до всички магазини от веригата ЦБА в цялата страна, защото политиката ни е да подкрепяме българското производство, обясни Красимир Гърдев, председател на Надзорния съвет на “ЦБА АМ” АД.
За здраве и успехи отец Йоан благослови още Ивайло Маринов, председател на Управителния съвет на “ЦБА АМ”, Надежда Владева, член на Надзорния съвет на “ЦБА АМ”, Тихомир Чакъров, финансов директор и член на УС на “ЦБА АМ”, Диан Петков, управител “Логистика”, Димитър Русев, ръководител проекти и интеграция. Гости на тържеството бяха партньори от Стара Загора.

Здравка МАСЛЯНКОВА
сн. Даниел ЙОРДАНОВ