“ЦБА Асет Мениджмънт” АД откри нов супермаркет в Tрявна

Публикувано във в-к „Янтра ДНЕС“ на 12-03-2012

 

На 8 март “ЦБА Асет Мениджмънт” АД откри своя най-нов супермаркет в китния балкански град Трявна.
Новооткритият магазин се намира на ул. “Ангел Кънчев” № 50, в самия център на Трявна, в сградата на бившето кино. Общата застроена площ е близо 300 кв.м, от които 200 са търговска площ. Магазинът разполага с две касови места, има и топла точка.
Веднага след официалната церемония по откриването и отслужения тържествен водосвет, започна и изпълнение на танцов ансамбъл от Трявна. Откриването бе приятна изненада за жителите и гостите на града. На посетителите бяха предложени за дегустация месни деликатеси, вина и пиво от богатия асортимент на магазина. Специален подарък получи и всяка жена по повод празника 8 март.
Над 4000 артикула ще бъдат предлагани в супермаркета, както и утвърдени продукти от собствената марка на CBA, която предлага първокласни стоки на изгодни цени. Супермаркетът разполага и с традиционния за веригата на ЦБА АМ кулинарен щанд с прясно приготвена храна.
Новите клиенти ще имат възможността да се присъединят към утвръдената програмата за лоялни клиенти CBA Клуб, наброяваща над 200 000 членове.
“ЦБА Асет Мениджмънт” АД е съосновател и една от водещите търговски вериги в обединението ЦБА България. За ЦБА в България това е юбилейният номер 200 супермаркет в страната.